Кадър Нова твИстория като по филмов сценарий на българската класика Опасен

...
Кадър Нова твИстория като по филмов сценарий на българската класика Опасен
Коментари Харесай

Нови подробности за фатално измамената с 30 бона глухоняма бургазлийка

Кадър Нова тв

История като по кино сюжет на българската класика „ Опасен сексапил ”, само че в модерна версия. Нагла машинация, а пострадалата е глухонямо момиче от Бургас. Мошеникът се среща с момичето в  интернет, пишат си дълго време, а след това се срещат. Подлъгва я да пътуват дружно сякаш при родителите му в Турция и по време на това пътешестване й отмъква 30 000 лв. и мобилни телефони за близо 3000 лв., описа Нова тв.

 

Според полицията случаят е станал на 6 ноември, като момичето е било изоставено в созополското село Крушевец. Двамата са пътували дружно с двете му деца. Той й заречен, че ще закупи жилище, в което да живеят в южната ни съседка. 30-годишният Ерхан Арамисов е арестуван на влизане от Турция към България на ГПП „ Малко Търново ”. Той е арестуван за 72 часа, написа Блиц.

„ В обясненията си в началото Арамисов е декларирал, че с потърпевшата са се срещнали при започване на годината по интернет. Впоследствие той, дружно с децата и брачната половинка си, са гостували на излъганата ”, сподели в ефира на Нова тв окръжният прокурор на Бургас Георги Чинев. 

„ Обвинението, което е повдигнато против Ерхан, не е за машинация, а за кражба. В първичните си показания потърпевшата е декларирала, че предмет на посягане са били 30 000 лв.. Впоследствие е показала, че сумата е 15 000 лв. ”, посочи Чинев.

Той добави, че съгласно показанията й наличната сума е била съхранявана в дома й. Тя твърди, че парите й са събрани от спестявания от наследство и от ТЕЛК. Пред камерите приказва и дамата, която е станала очевидец на изоставянето на излъганата в село Крушевец.

„ Момичето слезе от една кола, с цел да си купи цигари. Мъжът в автомобила сякаш я чакаше. Когато момичето излезе, колата я нямаше. Тя изпадна в нервност. Дадохме й лист, с цел да ни напише какво се е случило. Той я е излъгал, че се е развел и желае да живее с нея. После се свързахме с нейна другарка, която показа, че този мъж й е бил подозрителен, само че излъганата не повярвала ”, описа собственичката на магазина Магдалена Войнова.
„ Според думите на обвинения той я е изоставил, тъй като тя не е желала децата му да пътуват с тях. Предвиденото наказване за действията му е до 8 години затвор. Най-вероятно обвиняването ще бъде изменено в по-тежка подготовка ”, добави Чинев.

В петък районният съд в Бургас ще гледа настояването на прокуратурата младият мъж да бъде арестуван за непрекъснато.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР